Το ξενοδοχείο ΓΛΥΦΑΔΑ σας καλωσορίζει!

Βρισκόμαστε σε μία πανέμορφη τοποθεσία στην παραλία της Γλυφάδας στην νότια περιοχή της Αθήνας και 15 λεπτά από το περίφημο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας και μερικά βήματα μακριά από την παραλία.

Η εξαιρετική θέση του ξενοδοχείου σας δίνει την δυνατότητα να επισκεφθήτε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εμπορικά μαγαζιά, καφέ, μπαρ, εστιστόρια. Το εκθεσιακό κέντρο του Ελληνικού, γήπεδα τέννις, το διεθνές γήπεδο γκολφ, μαρίνες και πολλές επιλογές σε ψαροταβέρνες, βρίσκονται πολύ κοντά μας.

Η όμορφη διακόσμηση του ξενοδοχείου Γλυφάδα σας δίνει το αίσθημα της αποκλειστικότητας. Στους χώρους του καφέ και του εστιατορίου ή στον κήπο κοντά στην εξωτερικιή πισίνα μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας τον καφέ σας το γεύμα σας και να σερφάρετε ασύρματα στο Ιντερνετ καθώς όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου έχουν ασύρματη κάλυψη ή απλά καθίστε και απολαύστε στους αναπαυτικούς καναπέδες του lobby μια συζήτηση με τους φίλους σας.

Πρίν βγήτε από το ξενοδοχείο για μια συναρπαστική περιήγηση ή για να συναντήσετε τους φίλους ή συνεργάτες σας, απολαύστε τον πλούσιο αμερικάνικο πρωϊνό μπουφέ μας.

... εκεί όπου οι ξένοι είναι οι φίλοι που δεν γνώρισες ακόμη.